Felfrissítjük mosolyod,

felfrissíted életed!

TELEFON

+36 30 303 54 28

RENDELÉSI IDŐ

Kedd, Csütörtök:
12:00-19:00

CÍM

Bajcsy-Zsilinszky u. 24.
4025 Debrecen

Felfrissítjük

mosolyod,

felfrissíted

életed!

 

TELEFON

+36 30 303 54 28

RENDELÉSI IDŐ

Kedd, Csütörtök:
12:00-19:00

CÍM

Bajcsy-Zsilinszky u. 24.
4025 Debrecen

Professzionális fogfehérítés Debrecen belvárosában

Professzionális fogfehérítés Debrecen belvárosában

Luminova Esztétikai Fogászat

Jó hírünket pácienseink szeretetének és bizalmának köszönhetjük. Magasan képzett, gyakorlott csapatunk a legmodernebb eljárásokat alkalmazva teljes körű, személyre szabott fogászati ellátást nyújt.

Bizalmát megbecsülve, elkötelezetten nyújtjuk az Önnek legmegfelelőbb fogászati megoldást 2019 tavasza óta.

Kényelmes, kritikamentes légkör

Debrecen pezsgő központjában a Luminova kellemes és megnyugtató környezetet biztosít minden korosztálynak.

Korszerű rendelőnk, naprakész fogászati kezeléseink és páciens-rajongó csapatunk kellemes élményt biztosítanak.

Dr. Olvasztó Pálma

 

Luminova Esztétikai Fogászat

Jó hírünket pácienseink szeretetének és bizalmának köszönhetjük. Magasan képzett, gyakorlott csapatunk a legmodernebb eljárásokat alkalmazva teljes körű, személyre szabott fogászati ellátást nyújt.

Bizalmát megbecsülve, elkötelezetten nyújtjuk az Önnek legmegfelelőbb fogászati megoldást 2019 tavasza óta.

Kényelmes, kritikamentes légkör

Debrecen pezsgő központjában a Luminova kellemes és megnyugtató környezetet biztosít minden korosztálynak. Korszerű rendelőnk, naprakész fogászati kezeléseink és páciens-rajongó csapatunk kellemes élményt biztosítanak.

 

Dr. Olvasztó Pálma

 

Jelentkezzen be online!

Jelentkezzen be online!

Látványos fogfehérítés maximális biztonsággal

Látványos fogfehérítés maximális biztonsággal

FOGFEHÉRÍTÉS

Pácienseinknek modern igényre szabott szolgáltatást nyújtunk

Fogfehérítő eljárások

A fogfehérítés a fogszín világosabbá tételével korunk szépségideáljának megfelelő, magabiztos, fiatalos megjelenést kölcsönöz, így esztétikai fogászati beavatkozásnak tekinthető. A fogfehérítés nem varázslat, az egyénre jellemző, az adottságainak megfelelő fogszínen belül világosabb árnyalatú szín elérése a cél.

Szemléletünk a fogfehérítő eljárások során is hangsúlyos: a kezelések során célunk a természetes, ápoltságot és egészséget sugárzó mosoly létrehozása (nem a művi, rikító fehér fogsor).

Mitől függ a fogszín?

A fogak színe egyénenként eltérő és egyedi, így a fogszín és annak meghatározása nagyon összetett feladat. A fogak méretéből, formájából, valamint többrétegű szerkezetükből adódóan foganként is több színárnyalat és színátmenet figyelhető meg. Vannak olyan színbeli tulajdonságok, melyek születésünktől meghatározottak (például fogaink sárgás-barnás vagy szürkés árnyalata), de környezeti tényezők is befolyásolják a szín alakulását.

 

A fogszínt befolyásoló tényezők:

Genetikai adottságaink: a zománc, dentin vastagsága. 

Korunk: az életkor előrehaladtával a fogak sötétebb árnyalatúak lesznek.

Életmódunk és étrendünk: magas pigmenttartalmú ételek fogyasztása, dohányzás, kávé, tea, vörösbor, kóla fogyasztása.

Gyógyszerek okozhatnak elszíneződést (pl. tetracyclinek).

Fogaink vitalitása: gyökérkezelt fogak sötétebb árnyalatúak.

Rendelőnkben egy digitális fogszínmeghatározó készülékkel ellenőrizzük a fogfehérítés eredményét, amelyet az élethű fogpótlások készítéséhez is használunk.

 

Fogfehérítésről általában:

Napjainkban a fogfehérítő anyagoknak és rendszereknek rendkívül széles skálája elérhető, otthoni és professzionális (rendelői) felhasználásra. Ezek az anyagok nem károsítják a fogzománcot, sem a lágyrészeket, nincsenek mérgező hatással a szàjüreg egyes részeire. A bennük található aktív hatóanyag (karbamid-peroxid v. hidrogén-peroxid) koncentrációjától és behatási idejétől függ a fogfehérítés hatékonysága.

Az otthoni, nem rendelői környezetben kapható fogfehérítők használata előtt javasoljuk, hogy egészsége védelme érdekében forduljon fogorvoshoz, mert sajnos nem minden rendszer biztonságos és hatékony. Kérjen tanácsot szakembertől a termékekről és azok pontos használatáról a maximális hatás eléréséhez. Fontos, hogy az otthoni fogfehérítésre is elő kell készíteni a fogakat, mert csak megtisztított fogfelszíneken érhetjük el a kívánt hatást.

 

Fogfehérítés a Luminovában:

Rendelőnkben az innovatív SDI gyártó nagy hatékonysággal és biztonsággal használható Pola Office+ rendszerét használjuk, mely 37.5%-os hidrogén-peroxid formulája több árnyalatnyi fogfehérítő hatást ér el a lehető legrövidebb hatóidővel, mindössze 30 perc alatt. A fogfehérítő gél önmagában is eredményes, de a rendelőnkben alkalmazott speciális fogfehérítő lámpa segítségével a művelet gyorsabb, hatékonyabb és kíméletesebb. További előny, hogy az anyag “érzékenység-csökkentő” komponense (kálium-nitrát) minimalizálja a kezelést követő érzékenységet.

Fontos megjegyezni, hogy az eredmény egyénenként változó, és nem lehet biztonsággal előre megállapítani, hogy milyen mértékű és mennyire tartós fogfehérítés érhető el. Ezt befolyásolják az egyéni adottságok: a fogszín, a fogszövet tulajdonságai, táplálkozási szokások.stb. Az utasítások megfelelő betartásával az eredmény akár 1,5-2 évig is megmaradhat.

Esztétikai fogászat: Természethű megjelenés, művészeti színvonalon

A Luminovában az esztétikai fogorvosi beavatkozásokkal fő célunk pácienseink számára olyan személyre szabott megoldásokat találni, melyek a rágóképességet tökéletesen helyreállítva szolgálják ki a modernkori esztétikai igényeket.

Ez egy látásmód, melynek szűrőjén keresztül a 21. században rendelkezésünkre álló korszerű technológiák segítségével a legélethűbb restaurátumokat készítjük el.

Pácienseink egyéni adottságainak gondos figyelembevételével, a végeredmény megtévesztően utánozza a természetes fogak megjelenését.

Esztétikai fogászati beavatkozásnak minősíthető lényegében minden olyan eljárás, amellyel a fogak esztétikai megjelenését javíthatjuk.

Fogfehérítés árak

Fogfehérítés árak

Fogfehérítés – foganként:

Fogfehérítés – teljes fogsor egy alkalom alatt Pola Office +:

Éjszakai fogfehérítő szett (sín + fogfehérítő anyag):

10.000 Ft

70.000 Ft

40.000 Ft

Fogfehérítés (foganként): 10.000 Ft

Fogfehérítés – teljes fogsor egy alkalom alatt (Pola Office +) : 70.000 Ft

Éjszakai fogfehérítő szett (sín + fogfehérítő anyag): 40.000 Ft

Foglaljon időpontot telefonon!

Tündöklő mosoly az egészséges életmódhoz

Tündöklő mosoly az egészséges életmódhoz

Az eddigi közel 40 évem alatt viszonylag sok fogászatot kipróbáltam már, de eddig ezen a helyen éreztem a legjobban magam. Itt arra is oda figyelnek a kiváló szakmai hozzáértés mellett, hogy jó hangulatban, kellemes környezetben teljen el az idő 🙂

Rácz Szabolcs

Hálás vagyok Doktornőnek, amiért végtelen türelemmel és kedveséggel végzi a kezeléseket. Eddig nagyon féltem a fogorvosoktól, de mióta a Luminovába járok teljes nyugalommal érkezem a kezelésekre, mert tudom, hogy a legjobb kezekben vagyok. Nagyon köszönöm!

Józsa-Soltész Anett

28 évig csak a legvégső esetben mentem fogorvoshoz, mert irtóztam a gondolatától is. Kb. 1,5 éve viszont nagyon időszerűvé vált, és Dr. Olvasztó Pálmára esett a választásom. Már első alkalommal nagyon jó benyomást tett rám, így azóta nem csak az utolsó pillanatban, hanem már rendszeresen (félévente) mindig szívesen megyek hozzá! 🙂

Riczu Gábor

Teljesen fáldajommentes és jó hangulatú kezelés, a doktornő és asszisztens is nagyon kedves ás figyelmes. Eddig nem is tudtam elképzelni, hogy van ennyire emberközpontú rendelő. Köszönöm szépen a tökéletes ellátást!

Fórizs Angéla

Kérdése van foglalása előtt?

A Luminova Esztétikai Fogászat kényelmesen megközelíthető Debrecen belvárosában

A Luminova Esztétikai Fogászat kényelmesen megközelíthető Debrecen belvárosában

TELEFON

+36 30 303 54 28

RENDELÉSI IDŐ

Kedd, Csütörtök:
12:00-19:00

CÍM

Bajcsy-Zsilinszky u. 24.
4025 Debrecen

Szolgáltatásaink

Konzultáció
Konzerváló fogkezelések
Parodontális fogászati kezelések
Egyéb esztétikai fogászati beavatkozások
Fogpótlások
Gyermekfogászat

Időpontfoglalás