Fogászati blog

Fogászat a terhesség alatt

Fogászat a terhesség alatt

Terhességi fogorvosi szűrővizsgálat? Hogyan óvjuk meg szájüregünk egészségét a terhesség alatt? Mire kell figyelni akár már a baba tervezésekor, a várandósság alatt, valamint a szülést követően? A Luminova válaszol!

Környezetkímélő szájápolás

Környezetkímélő szájápolás

Egyre több lehetőség van a környezetszennyezés csökkentésére az otthoni szájápolásban. Ha szeretne kevesebb szemetet termelni fogmosás közben, de nem tudja, hogy megéri-e váltani, a Luminova a segítségére lehet!

Környezettudatos szájápolás

Környezettudatos szájápolás

A Luminovában saját egészségünk mellett Földünk egészségéért is felelősek vagyunk. Környezettudatos rendelőnkben Önnek is segítünk környezetünk védelmében. Ismerje meg a Luminova rendelőjének legújabb környezetbarát tagját!

Konzerváló fogászat

Konzerváló fogászat

Minden olyan eljárást, mely a saját fogak megmentését, illetve azok helyreállítását szolgálja, konzerváló fogászati beavatkozásnak tekinthetünk. A fogak megmentésével, majd ezen állapot megtartásával nyújtjuk pácienseink számára a legidőtállóbb megoldást.

Esztétikai fogászat

Esztétikai fogászat

A Luminovában az esztétikai fogorvosi beavatkozásokkal fő célunk pácienseink számára olyan személyre szabott megoldásokat találni, melyek a rágóképességet tökéletesen helyreállítva szolgálják ki a modernkori esztétikai igényeket.

Jelentkezzen be most!

Online rendszerünkben napirendjéhez igazíthatja látogatásait

Új páciens vagyok

Olvassa el a szükséges tudnivalókat!

Gyakori kérdések

Ha nem találja a választ, kérdezzen nyugodtan!

A Luminova-élmény

Olvasson küldetésünkről és alapértékeinkről

Kik vagyunk?

Olvassa el bemutatkozónkat

Iratkozzon fel!

Hasznos információk az egészséges élethez elengedhetetlen fog- és szájápolásról, hírek és akciók a Luminova rendelőjéből

You have Successfully Subscribed!

Időpontfoglalás