Adatvédelmi nyilatkozat

A Luminova Esztétikai Fogászat adatvédelmi nyilatkozata:

 

1. Tájékoztató

Az Adatvédelmi Nyilatkozat kialakítása során figyelembe vettük a vonatkozó hatályos jogszabályokat, illetve a fontosabb nemzetközi ajánlásokat. Ezekre tekintettel a webáruház adatvédelmi és adatkezelési szabályzata megfelel az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény; az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvény; az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény; az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény előírásainak, valamint az “Online Privacy Alliance” ajánlásainak.
A weboldalon történő regisztrálással, illetve hírlevélre, nyereményjátékra történő feliratkozással a Vevő hozzájárul a megadott személyes adatok kezeléséhez és elfogadja az adatgyűjtés és a személyes adatok kezelésére vonatkozó jelen nyilatkozatban foglaltakat.

Adatkezelő:

Cég neve: Angioklinika Kft.
Székhely: 4225 Debrecen, Rózsástelep u. 64.
Adószám: 13731818-1-09
Cégjegyzékszám: 09-09-012581
Statisztikai számjel: 13731818 8622 113 09
Ügyvezető: Dr. Olvasztó Pálma
E-mail cím: info@luminova.hu

2. Az adatkezelés jogalapja

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján személyes adat akkor kezelhető, ha
a) ahhoz az érintett hozzájárul
b) azt törvény vagy – törvény felhatalmazása alapján, abban meghatározott körben – helyi önkormányzat rendelete elrendeli. Törvény közérdekből – az adatok körének kifejezett megjelölésével – elrendelheti a személyes adat nyilvánosságra hozatalát.
Az Adatkezelő csak azoknak a személyes adatoknak a megadását kéri, és csak azokat kezeli, amelyeket a vásárlás során a Vevő a szerződés teljesítése érdekében megad, illetve amelyeket a hírlevélre történő feliratkozáskor adnak meg a részére.

A hírlevélre, nyereményjátékra történő feliratkozáskor a következő személyes adatokat kérjük megadni:
Név
E-mail cím

A weboldalon történő böngészéssel rendszerünk statisztikai célból rögzítheti a böngésző IP címét, és a látogatás főbb jellemzőit. Ezen adatokat nem kapcsoljuk össze semmilyen egyéb személyes adattal, és nem kapcsoljuk össze a látogató személyével.

Cookie-k (sütik) használatáról

A cookie-k olyan egyedi látogatóazonosítók, melyek a szolgáltatást igénybe vevő számítógépének merevlemezén tárolásra kerülnek. Ez a technológia segít abban, hogy az üzemeltető jobban megfigyelje a felhasználók viselkedését, megmutatják, hogy a weboldal melyik részét látogatták, továbbá hozzájárulnak a reklámok és keresések hatékonyságának növeléséhez és méréséhez. A weboldal e technológia segítségével összesített statisztikai adatokat gyűjthet a portál látogatottságáról. A honlap üzemeltetője egyes esetekben megosztja ezeket az adatokat partnereivel.
Ezek a cookie-k nem alkalmasak arra, hogy a látogatót azonosíthassák, csak a látogató gépének felismerésére alkalmasak. A cookie-k nem alkalmasak programok futtatására vagy vírusok terjesztésére, és céljuk gyorsabbá, kényelmesebbé és egységesebbé tenni a böngészést, valamint a felhasználói élményt.
A látogató böngészője beállításaiban meghatározhatja azt is, hogy elfogadja, vagy visszautasítja-e a cookie-kat. A webböngészők többsége alapértelmezés szerint fogadja a cookie-kat, de beállíthatja böngészőjét a cookie-k visszautasítására is.
Ha úgy dönt, hogy visszautasítja a cookie-kat, az üzemeltető nem tudja biztosítani, hogy teljes mértékben ki fogja tudni használni az interaktív szolgáltatásokat a weboldalon.

3. Adatkezelés célja

Az Adatkezelés célja a szerződés teljesítése, és későbbi bizonyítása, továbbá annak a számviteli szabályok szerinti nyilvántartása.
A hírlevélre, nyereményjátékra feliratkozáskor megadott adatokat kizárólag abból a célból kezeljük, hogy szolgáltatásunkról, termékeinkről tájékoztatást adjunk.

4. A személyes adatok célja és a kezelésével kapcsolatos adatvédelmi alapelvek

Az Adatkezelő az egyes vásárlások során megadott személyes adatokat kizárólag az adott szerződéssel kapcsolatban, célhoz kötötten kezeli.
Az adatkezelés során a szerződés teljesítése érdekében a szállításhoz szükséges adatok a Szállító részére átadásra kerülnek.
Az Adatkezelőt terhelő számviteli kötelezettség teljesítése érdekében és kizárólag abból a célból, a vásárlói adatok a könyvelést végző személy részére átadásra kerülnek.
Más esetben az Adatkezelő által kezelt személyes adatok átadása kizárólag jogszabályban előírt kötelezettség teljesítése esetén történhet meg. ( Pl. Adóhatósági vagy bűnüldöző szervek megkeresésére.)
A hírlevélre, nyereményjátékra történő feliratkozáskor megadott személyes adatok nem kerülnek más személy részére átadásra, és azokat az Adatkezelő leiratkozáskor haladéktalanul törli nyilvántartásából.
Az Adatkezelő a személyes adatokat nem továbbítja külföldre.

5. A személyes adatok felhasználása és kezelése

Az Adatkezelő a személyes adatokra vonatkozó követelmények a gépi feldolgozás során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvény alapján nem kér és nem dolgoz fel különleges személyes adatot, így faji eredetre, a politikai véleményre, a vallásos vagy más meggyőződésre, valamint az egészségre, a szexuális életre vonatkozó személyes adatokat.
A látogatóink által biztosított személyes, illetve egyéb adatokat nem egészítjük ki, és nem kapcsoljuk össze más forrásból származó adatokkal, illetőleg információval. Amennyiben a különböző forrásokból származó adatok összekapcsolására sor kerülne, ezt csak kizárólag megfelelő tájékoztatás és előzetes hozzájárulás esetén tesszük meg, illetve amennyiben azt törvény megengedi.

6. Adatok megismerhetősége, az érintettek jogai

Az érintett személy bármikor tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről az Adatkezelőtől, kezdeményezheti személyes adatainak helyesbítését, valamint a személyes adatainak törlését vagy zárolását.
Az Adatkezelő köteles tájékoztatást adni a felhasználó kérelmére az adatfeldolgozónál feldolgozott adatairól, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, valamint az adatfeldolgozó nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységről.
Adattovábbítás esetén ugyancsak köteles tájékoztatást adni az adattovábbítás jogalapjáról és címzettjéről.
Az érintett személy kérelmére az Adatkezelő a legrövidebb időn belül, de legkésőbb 30 napon belül írásbeli tájékoztatást ad az általa kezelt adatokról, az adatkezelés céljáról, valamint az adatok továbbításának időpontjáról és a címzettről.
A tájékoztatás ingyenes, amennyiben az érintett a folyó évben első alkalommal kéri azt, minden további, a folyó évben benyújtott azonos adatkörre vonatkozó kérelem teljesítése esetén a tájékoztatás 3.000.-Ft +ÁFA összegű költségtérítés előzetes megfizetéséhez kötött.
A tájékoztatás megtagadását csak a jogszabályban előírt esetekben tagadhatja meg az Adatkezelő.
Amennyiben az érintett személy adatainak helyesbítését kéri, az Adatkezelő a kérésnek haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül eleget tesz, és erről az érintett személyt írásban tájékoztatja.
Az adatok zárolására, törlésére irányuló kérésnek ugyancsak haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül eleget kell tenni az érintett személy írásbeli tájékoztatása mellett.
Ha az adatkezelő az érintett helyesbítés, zárolás vagy törlés iránti kérelmét nem teljesíti, a kérelem kézhezvételét követő 30 napon belül írásban közli a helyesbítés, zárolás vagy törlés iránti kérelem elutasításának ténybeli és jogi indokait. A helyesbítés, törlés vagy zárolás iránti kérelem elutasítása esetén az adatkezelő tájékoztatja az érintettet a bírósági jogorvoslat, továbbá a Hatósághoz fordulás lehetőségéről.

7. Adatvédelemmel kapcsolatos tájékoztatások

A weboldal kötelezettséget vállal arra, hogy felhasználóinak bármely adatának felvétele, rögzítése, kezelése előtt világos, figyelemfelkeltő és egyértelmű közlést tesz közzé, amelyben tájékoztatja őt az adatfelvétel módjáról, céljáról és elveiről. Mindezeken túlmenően, minden olyan esetben, amikor az adatfelvételt, kezelést, rögzítést nem jogszabály teszi kötelezővé, a weboldal felhívja a felhasználó figyelmét az adatszolgáltatás önkéntességére.
Az adatok felvétele, rögzítése és kezelése során az alapelveknél rögzített korlátozásokat minden esetben betartja, tevékenységéről az érintettet annak igénye szerint, elektronikus levelezés útján tájékoztatja. A weboldal kötelezi magát, hogy semmilyen szankciót nem érvényesít az olyan felhasználóval szemben, aki a nem kötelező adatszolgáltatást megtagadja.
A weboldal kötelezi magát, hogy gondoskodik az adatok biztonságáról, megteszi továbbá azokat a technikai és szervezési intézkedéseket és kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetőleg megakadályozza azok megsemmisülését, jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását. Kötelezi magát arra is, hogy minden olyan harmadik felet, akiknek az adatokat esetlegesen továbbítja vagy átadja, ugyancsak felhívja ezirányú kötelezettségeinek teljesítésére.

A konverziókövetésre, a webhelyről létrehozott egyéni célközönségekre és a mobilalkalmazás alapján létrehozott egyéni célközönségekre vonatkozó használati feltételek

A Facebook olyan funkciókat és eszközöket (például képpontokat, SDK-kat és API-kat) biztosít, amelyeket saját webhelyén vagy mobilalkalmazásában elhelyezve adatokat küldhet az emberek által webhelyén vagy mobilalkalmazásában végrehajtott műveletekről (a továbbiakban: „eseményadatok”) a Facebooknak a konverziók követése (a továbbiakban: „konverziókövetés”), a webhelyét felkereső emberekből egyéni célközönség létrehozása (a továbbiakban: „webhelyről létrehozott egyéni célközönség”) vagy a mobilalkalmazását felkereső emberekből egyéni célközönség létrehozása (a továbbiakban: „mobilalkalmazás alapján létrehozott egyéni célközönség”) céljából. Az „Elfogadom” gombra való kattintással, illetve ezeknek a funkcióknak és eszközöknek a használatával Ön elfogadja a következő feltételeket:

A. A Facebook a kapott eseményadatokat arra használja fel, hogy Önnek elemzési adatokat biztosítson hirdetéseinek eredményességéről és webhelyének/alkalmazásának használatáról, illetve hogy létrehozza az Ön egyéni célközönségét (a felsoroltak közül a használatra kiválasztott konkrét funkcióknak megfelelően) – adatkezelési szabályzatunknak (https://www.facebook.com/about/privacy/) megfelelően. Az eseményadatok emellett lehetővé teszik számunkra a hirdetések jobb célzását, valamint rendszereink optimalizálását. Az ilyen jellegű célzással és optimalizálással összefüggésben a Facebook: (i) az Ön webhelyéről vagy mobilalkalmazásából gyűjtött eseményadatokat csak azt követően használja fel a hirdetések optimalizálására, hogy megtörtént az ilyen eseményadatok összesítése más hirdetőktől vagy a Facebookon más módon gyűjtött egyéb adatokkal, továbbá (ii) nem teszi lehetővé más hirdetők vagy harmadik felek számára, hogy hirdetéseiket kizárólag az Ön webhelyéről vagy mobilalkalmazásából gyűjtött eseményadatok alapján célozzák.
B. Az eseményadatokat más hirdetőkkel vagy harmadik féllel nem közöljük, kivéve, ha Ön erre engedélyt adott nekünk, vagy ha erre jogilag kötelezettek vagyunk. A Facebook megőrzi az eseményadatok bizalmas jellegét és biztonságát, többek között olyan műszaki és fizikai biztonsági intézkedésekkel, amelyek rendeltetése (a) az adatok biztonságának és sértetlenségének védelme, amikor azok a Facebook rendszereiben találhatók, és (b) védelem a Facebook rendszereiben lévő adatok véletlen vagy jogosulatlan elérése, felhasználása, módosítása vagy közlése ellen.
C. Ön vállalja és megerősíti, hogy felhasználói számára határozott és megfelelő figyelmet keltő értesítést helyezett el, illetve megkapta felhasználói megfelelő hozzájárulását a célzott online hirdetésekre vonatkozóan gyűjtött és használt eseményadatok tekintetében. Az ilyen értesítésekben minimális követelményként szerepelnie kell a következőknek:
Konverziókövetés vagy a webhelyről létrehozott egyéni célközönség használata esetén egyértelmű és szembeötlő hivatkozásnak kell szerepelnie az ilyen funkciókhoz a Facebook által létrehozott képpontokat tartalmazó minden oldalon, amely olyan adatvédelmi szabályzatra mutat, amely egyértelműen közli, hogy (a) harmadik fél cookie-k, webes jelzők és hasonló technológiák használatával gyűjthet vagy kaphat adatokat az oldalról és egyéb internetes helyekről, és ezeknek az adatoknak a felhasználásával mérési szolgáltatásokat nyújthat, illetve hirdetéseket tehet célzottá, (b) hogyan tudják a felhasználók elutasítani az adatok hirdetések célzása érdekében történő gyűjtését és felhasználását, továbbá (c) hol tudják a felhasználók az ezt a döntésüket végrehajtó mechanizmust elérni (pl. a http://www.aboutads.info/choices oldalra mutató hivatkozás elhelyezésével).

Mobilalkalmazás alapján létrehozott egyéni célközönségek használata esetében egy olyan, az alkalmazás beállításaiból, bármely adatvédelmi szabályzatból, illetve az alkalmazást terjesztő bármely áruházból vagy weboldalról könnyen elérhető, egyértelmű és szembeötlő hivatkozásnak kell szerepelnie, amely hivatkozik az adatvédelmi szabályzatnak arra a részére, amely egyértelműen közli, hogy (a) az alkalmazásból és más alkalmazásokból harmadik fél gyűjthet vagy kaphat adatokat, és ezeknek az adatoknak a felhasználásával mérési szolgáltatásokat nyújthat, illetve hirdetéseket tehet célzottá, valamint (b) hogyan és hol tudják a felhasználók elutasítani az adatok hirdetések célzása érdekében történő gyűjtését és felhasználását.
D. Ön vállalja, hogy a Facebook számára nem továbbít és nem közöl személyhez köthető adatokat, továbbá a jelen feltételekkel összefüggésben megszerzett adatokat nem egyesíti személyhez köthető adatokkal. Ön vállalja továbbá, hogy nem oszt meg velünk olyan adatokat, amelyek tudomása szerint vagy Ön által ésszerűen feltételezhetően 13 év alatti gyermektől származnak, illetve amelyek az egészségügyi, pénzügyi vagy egyéb érzékeny adatok kategóriáiba tartoznak.

E. Ön tudomásul veszi, hogy a Facebook az Ön hirdetéseiben vagy azok körül értesítést helyezhet el, amely közli, hogy a hirdetés célzott jellegű, és Ön vállalja, hogy az ilyen jellegű értesítéseket nem módosítja, nem fedi el, és egyéb módon sem avatkozik a működésükbe, ideértve az olyan esetleges technikai összetevőket is, amelyek a felhasználók számára lehetővé teszik további tájékoztatás vagy választási lehetőségeket biztosító mechanizmusok elérését.

F. A Facebook bármikor módosíthatja, felfüggesztheti vagy megszüntetheti a konverziókövetés, a webhelyről létrehozott egyéni célközönségek és a mobilalkalmazás alapján létrehozott egyéni célközönségek funkcióhoz történő hozzáférést, vagy megszüntetheti annak elérhetőségét. Ön bármikor abbahagyhatja a funkciók használatát. Ön bármikor törölheti egyéni célközönségét a Facebook rendszeréből a fiókkezelő eszközök használatával.

Ha Ön harmadik fél nevében használja ezen funkciók bármelyikét, kijelenti és garantálja továbbá, hogy az ilyen fél megbízottjaként jogosultsággal rendelkezik az ilyen adatoknak az Ő nevükben történő használatára, illetve az ilyen felet kötelezheti a jelen felhasználási feltételek betartására.

A jelen Feltételek szabályozzák a konverziókövetés, a webhelyről létrehozott egyéni célközönségek és a mobilalkalmazás alapján létrehozott egyéni célközönségek Ön általi használatát. Ezek a funkciók a „Facebook” részét képezik a Facebook Jogi és Felelősségi Nyilatkozat (https://www.facebook.com/legal/terms, a „JFNY”) értelmében, és ezeknek a funkcióknak az Ön általi használata a „Facebook” Ön által történő használata részének és azon végzett műveleteinek minősül. Ezek a feltételek nem helyettesítenek semmiféle olyan felhasználási feltételt, amely az Ön által a Facebooktól történő hirdetési adatbázis vásárlására vonatkozik, és az ilyen felhasználási feltételek továbbra is irányadók az Ön olyan hirdetési kampányaira, amelyeknél a konverziókövetést, a webhelyről létrehozott egyéni célközönségeket és a mobilalkalmazás alapján létrehozott egyéni célközönségeket használja. Ha bármilyen ellentmondás áll fenn a jelen Feltételek és a JFNY között, kizárólag a jelen Feltételek irányadóak a konverziókövetés, a webhelyről létrehozott egyéni célközönségek és a mobilalkalmazás alapján létrehozott egyéni célközönségek tekintetében, és kizárólag az ellentmondás mértékében. A Facebook fenntartja a jogot a jelen felhasználási feltételek Ön általi teljesítésének figyelésére és auditálására, valamint a jelen felhasználási feltételek időről időre történő frissítésére, a módosításokat követő Ön általi folytatólagos használat az ilyen módosítások Ön általi elfogadását jelenti.

Google Analytics 

Ez a weboldal a Google Analytics statisztikai alkalmazását használja. A Google Analytics szintén használ „cookiek-at”, amelyek az Ön számítógépének merevlemezén tárolódnak, és a website használatának elemzését teszik lehetővé. A cookiek által létrejött információk (kizárólag az Ön IP-azonosítója) arról, hogy Ön hogyan használja a weboldal, a Google USA-ban lévő szerverére kerülnek és ott kerülnek mentésre. A Google kiértékeli ezeket az információkat arra vonatkozólag, hogy Ön hogyan használja a weboldalt, milyen website aktivitást folytat. Személyes adatok nem kerülnek kiadásra. (GDPR 6. cikkének 1./f. pont)

A Google a Titoktartási Megállapodás alapján garantálja az európai adatvédelmi jogszabályok betartását (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active).

A Google Analytics szolgáltatást kizárólag aktivált IP-névtelenítéssel használjuk. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók az IP-címet a Google az Európai Unió tagállamaiban vagy az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodás más szerződő országaiban lerövidíti. Csak kivételes esetekben fog teljes IP címet küldeni a Google szerverére az Egyesült Államokba, és ott rövidíteni.

A felhasználó böngészője által benyújtott IP-cím nem lesz összevonva a Google által szolgáltatott más adatokkal. A felhasználók megakadályozhatják a cookie-k tárolását a böngésző szoftverek megfelelő beállításával; A felhasználók megakadályozhatják a Google által a cookie által generált adatok összegyűjtését, valamint az online ajánlat használatával és az ilyen adatok Google által történő feldolgozásával a böngésző plug-in letöltését és telepítését a következő linken: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Olvassa el a Google adatvédelmi irányelveit (https://policies.google.com/technologies/ads) és a Google hirdetések beállításait (https://adssettings.google.com/authenticated).

Google Universal Analytics

A Google Analytics szolgáltatást a “Universal Analytics” -ként alkalmazzuk. A “Universal Analytics” a Google Analytics egy olyan folyamata, amelyben a felhasználói elemzés álnevesített felhasználói azonosítóra épül, és így a különböző eszközök használatával (ún. “Cross-device tracking”) felhasználói álneves profilok kerülnek megalkotásra.

Célcsoportképzés a Google Analytics szolgáltatással

A Google Analytics szolgáltatással csak azokat a felhasználókat érjük el, akik érdeklődést mutatnak szolgáltatásaink iránt, vagy akik bizonyos jellemzőkkel rendelkeznek (pl. érdeklődés az adott témában vagy az általuk meglátogatott termékek, weboldalak), amelyeket elküldünk a Google-nak (ami az ún. “remarketing” ill. “Google Analytics-Audiences”). A Remarketing Audiences segítségével szeretnénk biztosítani, hogy hirdetéseink megfeleljenek a felhasználók érdeklődésének.

Google Adwords és Conversion-Tracking

A weboldal a Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, („Google“) szolgáltatásait alkalmazza (GDPR 6. cikkének 1./f. pont).

A Google a Titoktartási Megállapodás alapján garantálja az európai adatvédelmi jogszabályok betartását (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active).

A Google AdWords online hirdetési eszköz segítségével a Google hirdetési hálózatán (pl. Keresési eredményekben, videókban, webhelyeken stb.) hozhatunk létre hirdetéseket az ez iránt érdeklődő felhasználóknak. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy konkrétabb hirdetéseket jelenítsenek meg az online kínálatunkon belül, illetve csak azokat a hirdetéseket jelenítsük meg, amelyek potenciálisan megfelelnek az érdeklődési körüknek. Például amikor egy felhasználó olyan hirdetést lát, amelyeket más online ajánlatokban keres. Ez a remarketing. E célból a Google hirdetési hálózata és egyéb webhelyeinkhez való hozzáférés után a Google azonnal létrehoz egy Google kódot, ún. (Re)marketing-Tag-et, Web beacon-t (webjelzőt, elektronikus lenyomatoknak) a weboldalon. A fájlban tárolásra kerül, mely webhelyeket látogatta meg a felhasználó, milyen tartalmak után érdeklődött, és mely linkekre kattinott rá. A „Conversion-Cookie“ segítségével kapott információkat a Google a konverziós statisztikák generálására használja névtelenül. 

A felhasználók adatait a Google hirdetési hálózata álnevesíti. A Google például nem tárolja és dolgozza fel a felhasználók nevét vagy e-mail címét, hanem feldolgozza a releváns adatokat sütit érintő módon álnevesített felhasználói profillal. Vagyis a Google szemszögéből nézve a hirdetéseket nem egy kifejezett személynek kezeli és jeleníti meg, hanem a cookie-k tulajdonosainak, függetlenül attól, hogy ki az a cookie tulajdonos. Ez nem érvényes, ha a felhasználó kifejezetten engedélyezte a Google számára, hogy az adatokat álnevesítés nélkül dolgozza fel. A felhasználókról összegyűjtött információkat továbbítják a Google-nak és tárolják a Google szerverein az Egyesült Államokban.

A Google további adatfelhasználásáról, bérbeadási és ellentmondási lehetőségeiről, olvassa el a Google adatvédelmi irányelveit (https://policies.google.com/technologies/ads) és a Google hirdetési hirdetések beállításait (https://adssettings.google.com/authenticated).

 

8. Egyéb rendelkezések

A weboldal fenntartja a jelen Nyilatkozat jövőbeni módosításának jogát, ezért ajánlja, hogy időnként újra látogasson el a nyilatkozatot tartalmazó weboldalra.

A jelen Adatvédelmi Nyilatkozatra és a személyes adatok felhasználására Magyarország jogredje az irányadó.

Szolgáltatásaink

Konzultáció
Konzerváló fogkezelések
Parodontális fogászati kezelések
Egyéb esztétikai fogászati beavatkozások
Fogpótlások
Gyermekfogászat

Luminova Esztétikai Fogászat

Luminova Esztétikai Fogászat © [2020] Minden jog fenntartva | Adatvédelmi nyilatkozat | Az oldalon található fotók, hanganyagok és írott tartalmak a szerző kizárólagos tulajdonát képezik, azok az oldal követőinek szólnak. Ezek engedély nélküli publikálása, másolása, bármilyen módon történő felhasználása vagy sajtótermék általi megosztása a szerzői jog megsértésének minősül, amelyet a törvény büntet.

Luminova Esztétikai Fogászat © [2020] Minden jog fenntartva | Adatvédelmi nyilatkozat | Az oldalon található fotók, hanganyagok és írott tartalmak a szerző kizárólagos tulajdonát képezik, azok az oldal követőinek szólnak. Ezek engedély nélküli publikálása, másolása, bármilyen módon történő felhasználása vagy sajtótermék általi megosztása a szerzői jog megsértésének minősül, amelyet a törvény büntet.

Iratkozzon fel!

Hasznos információk az egészséges élethez elengedhetetlen fog- és szájápolásról, hírek és akciók a Luminova rendelőjéből

You have Successfully Subscribed!

Időpontfoglalás