Fogászati ellátás a COVID-19 járvány idején

Óvintézkedéseink a koronavírus miatt

Miért van szükség új eljárásokra?

Miért van szükség új eljárásokra?

A koronavírus okozta járványhelyzetben kérjük, hogy az Önök, valamint a szakszemélyzet egészségének védelmében új rendelői etikettünket tartsák be. A fogászati ellátás során az aeroszol képződés okozta fokozott fertőzésveszély a forgóeszközök (turbina, mikromotor, ultrahangos fogkőeltávolító készülék) miatt továbbra is fennáll. Olyan új óvintézkedéseket és fertőtlenítési eljárásokat vezetünk be, melyekkel a korábbihoz hasonló magas szintű, minőségi betegellátást tudjunk biztosítani ebben a megváltozott helyzetben is.

 

 

Vigyázzunk egymásra!

A fogászati tevékenység során fokozott fertőzésveszély áll fenn

Új rendelői etikett

Új rendelői etikett

1. Időpontegyeztetést követően a fogászati beavatkozások elvégzésére kizárólag telefonos konzultàció után van lehetőség. Ennek során megállapítjuk a fogorvosi kezelés szükségességét és módját, valamint kizárjuk a COVID-19 gyanúját.

2. A fogorvosi rendelő kizárólag egészséges páciensek számára látogatható.

3. Kérjük, a megbeszélt időpontra pontosan érkezzen! Csak így tudjuk biztosítani, hogy a pácienseink egymással ne találkozzanak és hogy bármely két kezelés között minimum 20 perces fertőtlenítési szünet legyen.

4. A váróterembe érkezéskor kötelező maszkot viselnie.

5. Kísérő nélkül érkezzen, 18 év alatt maximum egy kísérővel érkezhet.

6. Érkezést követően kötelező a kézfertőtlenítés, a rendelőben biztosított lábzsák használata, illetve engedélyeznie kell, hogy testhőmérsékletét megmérjük.

7. Kérjük, hogy érkezése előtt töltse ki koronavírus-kérdőívünket: COVID-19 kérdőív

 

 

Biztonságos fogászati ellátás

Biztonságos fogászati ellátás

Rendelőnk fokozott figyelmet fordít a higiénés szabályok legmagasabb szintű betartására, melyet egy csúcstechnológiás levegő fertőtlenítő készülék folyamatos használata és professzionális fertőtlenítés biztosít. Minden kezelést 20 perc fertőtlenítő szünet előz meg, így a szakszemélyzeten kívül senkivel nem találkoznak rendelőnkben.

Nálunk biztonságban és kellemes hangulatban érezheti magát ezekben a nehéz időkben is.

Közreműködését köszönjük!

 

Időpontfoglalás